klíma-vásárlás

Elég volt a hőségből, az ingerültségből és a fáradtságból?
Azonnali megoldás kellene de nincs ideje tájékozódni?

  • Szakértőnk telefonos villámkonzultációval eligazítja a klímaválasztás és beszerelés útvesztőjében
  • Ingyenes, kötelezettségmentes felmérés során ellenőrzi a javaslatot
  • Szakértő beszerelést biztosít
  • Mindezt akár 3 nap alatt!
  • Kiegyensúlyozott, kipihent a nyári hőségben is
  • Biztosítsa a kollégák stabil munkahelyi teljesítéményét
  • Gondoljon egészségére, és kímélje meg magát a tikkasztó hőségtől

Hívja klímaszakértőjét MOST!

+ 36 30 265 31 31

Tovább a főoldalra

Klíma szerelés

A klíma értékesítéssel foglalkozó vállalkozások nagy része az termékforgalmazás mellett klíma szerelés szakszerű kivitelezésére is vállalkozik.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy kitűnő berendezéseinkkel, precíz, pontos szakembercsapatunkkal piacképes áron tudjuk kiszolgálni a vásárlókat. Cégünk alapvető célja, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget tudjuk biztosítani értékesítés, vagy klíma szerelés területén. Választékunk rendkívül bőséges, hatalmas termékskálával állunk vevőink rendelkezésére. Előszeretettel alkalmazzuk a korszerű technológiai újításokat a klímák beszerelése esetén.

Országos partnerhálózattal rendelkezünk, ezért berendezéseink és szolgáltatásaink országosan elérhetők termékeladás és klíma szerelés területén is. Cégünk választékában megtalálható a hagyományos hűtő-fűtő klímarendszerek beüzemelése és a komplett kivitelezés i is. A Budapesten tevékenykedő szakembereink szaktudásukkal állandóan támogatják partnereink munkatársait a különböző berendezések használatában valamint gyakran szerveznek továbbképzéseket klíma szerelés területén.

A vállalat telephelyén kialakított oktatóteremben szakembereink könnyen bemutathatják a gyártók legújabb berendezéseinek használatát a vevőknek és munkatársainknak illetve a szerelők itt megismerhetik a klíma szerelés új módszereit. A partnerek tájékoztatást kapnak az új termékekről, a berendezések használatáról. A klíma szerelés szakemberek feladata, munkatársaink körültekintő, aprólékos és precíz munkát végeznek, hogy az üzletfelek elégedettek legyenek és minőségi szolgáltatást kapjanak. Ebből is kitűnik, hogy vállalatunk számára nagyon fontos, hogy munkatársaink képzésével versenyképes szolgáltatásokat nyújthassunk vásárlóink számára.

Cégünk munkáját dicséri, hogy számos nagy intézményben (Pl.bankokban) az általunk kiépített rendszereket üzemeltetik és kapcsolatunk a megrendelőkkel évek óta felhőtlen. Az általunk kiépített rendszerekhez rendszergazdát is biztosítunk, aki az interneten keresztül folyamatosan felügyeli a működő klíma rendszert és szükség esetén fizikai jelenlét nélkül be tud avatkozni, ezzel elkerülhetővé válik a nagyobb meghibásodás ill. a rendszer leállása.

Dolgozóink a klíma szerelés folyamán kiváló célszerszámokat használnak és az alkatrészeket gyári katalógusból választják ki. A katalógusoknak köszönhetően a vásárlók is tájékozódhatnak a cég által beépített elemekről. A cég megfelelő létszámú szakemberrel rendelkezik, ezért a legnagyobb melegben is valamennyi ügyfél rendelkezésre tudunk állni berendezésekkel és klíma szerelés területén is.

Rendszeres ellenőrzéssel a klíma akár hosszú évekig is jól működik de meghibásodás esetén a szervizszolgálat az egész ország területén elérhető. Az országos partnerhálózatnak köszönhetően szakképzett szerelőink rövid idő alatt felkeresik a klíma tulajdonost és ha kell, elhárítják a hibát.

Az országos hálózat összes tagja teljes körű szolgáltatást kínál, legyen szó telepítésről, karbantartásról, vagy javításról. A klimatizálás kivitelezésekor kitűnő célszerszámokat használnak és jó minőségű alkatrészeket építenek be a rendszer hibátlan működésének érdekében.

Ami ezen kívül még meglehetősen hangsúlyos, hogy az összes készülékre és az elvégzett klíma szerelés kivitelezésére is garanciát adunk.

Országos hálózatunk szaküzleteiben készséges és képzett eladók várják a vásárlókat, de megrendeléseiket interneten is fogadni tudjuk. Elérhetőségének megadása után az Ön lakóhelyéhez legközelebb élő munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egy előre egyeztetett időpontban ingyenesen felméri klimatizálásra váró helyszínt. Minden helyi körülmény bekalkulálva javaslatot tesz a legoptimálisabb készülék kiválasztására és árajánlatot ad az elvégzendő munkára.